Impresszum

A blue-7.hu online webáruház bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos az oldalak elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Blue 7 Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A blue-7.hu-ból értesüléseket átvenni kizárólag a blue-7.hu-ra való hivatkozással lehet. A hivatkozás formája: Blue-7.hu online webáruház.

A Blue 7 Kft. valamennyi, a blue-7.hu oldalra bekerülő adatot, terméket, információt, hírt megbízható, ellenőrizhető forrásból szerez. Az adatokat és információkat - lehetőségeinkhez képest - a megjelenés előtt teszteljük/kontrolláljuk. Mindezen körülmények ellenére előfordulhat, hogy a blue-7.hu webáruház oldalain utóbb tévesnek bizonyuló hírek, információk jelennek meg. Az oldalainkon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért a Blue 7 Kft. mindennemű felelősségét kizárja.

A Partnereink honlapjairól felhasznált hírek és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.


Központi email cím:
info@blue-7.hu

Ügyvezető igazgató:
Seres Attila

Tartalomfejlesztés:
Meilinger Ferenc

Ujfalusi Péter


Webáruház:
Blue 7 Kft.


Székhely:
1065 Budapest, Dóra tér 5.


Központi ügyintézés helye:
1065 Budapest, Dóra tér 5.


Cégjegyzékszám: 01-09-296860


Panasz esetén kérjük, az alábbi címre küldjön e-mailt: complaint@blue-7.hu


A blue-7.hu oldalon történő hirdetésre vonatkozólag kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot! 


Oldalunkat karbantartja: Ujfalusi Péter