Szállítási Információk

Szállítási módok és feltételek

Figyelem!

Bruttó 500 000 Ft értéket meghaladó rendelések kiszállítását biztonsági okokból telefonos egyeztetés alapján van lehetőség a kiszállítás megszervezésére.


Házhozszállítás 

Megrendelt árudat Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, viszont jelenleg csak kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni.

házhozszállítás díja bruttó 1.690,-Ft az ország bármely területére, de a bruttó 100.000,-Ft feletti megrendelések esetében a szállítási költségeket a Blue 7 Kft. átvállalja tőled, azaz a szállítás ingyenes. A megrendelt árut nem szükséges személyesen átvenned. 

Rendelésedet bármely napon, bármely időben feladhatod, rendszerünk azt automatikusan feldolgozza és visszaigazolja. A szállítás jellemzően a rendelés leadását követő második munkanapon megtörténik.  

A Futár maximum 3-szor kísérli meg telefonon felvenni veled a kapcsolatot, hogy az árut olyan időpontban szállítsa, amikor az neked alkalmas. Ha nem jár sikerrel, az árut visszaszállítja a blue-7.hu számára. Munkatársunk további 1 hétig próbálja meg a kapcsolatfelvételt, aztán a megrendelést töröljük a rendszerből.


Amit mindenképpen tudnod kell a csomag átvételéhez!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Titeket arról, hogy a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át, közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át, úgy az átvevő adatait az átvételkor rögzítik. A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a „Helyettes átvevőˇmegnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. 


Személyes Áruátvétel

A megrendelt termékek személyesen is átvehetőek lesznek hamarosan csak egy előre egyeztetett időpontban a budapesti irodánkban (1165 Budapest, Futórózsa utca 110. Fszt 1.), amennyiben ezt a lehetőséget választod majd, akkor a rendelési folyamat 'Átvételi mód' szakaszában válaszd a Személyes átvétel opciót. MOST MÉG NE VÁLASZD EZT A FUNKCIÓT!!!!


FIGYELEM! 

Minden esetben várd meg visszaigazoló e-mailünket, hogy a rendelést feldolgoztuk és a termék már átvehető! Ezt 1, maximum 2 munkanapon belül küldjük meg.